Trouwreportage 2018-07-04T15:56:59+00:00

Project Description

JOUW DAG MET EEN GOUDEN RANDJE

Portretfotografie

Bij huwelijksfotografie is het de uitdaging om de dag vast te leggen zonder de aanwezigen te storen en zeer opmerkzaam te zijn zodat je de bijzondere momenten niet mist. Het is fijn om een huwelijk op deze manier te kunnen meemaken. Je maakt er  deel van uit, maar op een andere manier.

Vanzelfsprekend is de kennis van techniek en lichtomstandigheden een vereiste. De combinatie van opmerkzaamheid en toepassing fotografie in soms heel moeilijke omstandigheden maakt het fotograferen van een huwelijk een bijzondere opdracht.

Hier zie je enkele foto’s die ik (als mijn eerste ervaring met huwelijksfotografie) gemaakt heb in juni 2018 van het huwelijk van Linda en Jean-Paul.

Huwelijksfotografie
Huwelijksfotografie
Huwelijksfotografie
Huwelijksfotografie
Huwelijksfotografie
Studiofotografie

CATEGORIEEN

This website stores some user agent data. These data are used to provide a more personalized experience and to track your whereabouts around our website in compliance with the European General Data Protection Regulation. If you decide to opt-out of any future tracking, a cookie will be set up in your browser to remember this choice for one year. I Agree, Deny
580